براي خريدن بادمجان به ياد داشته باشيد که بادمجان قلمي و تازه، احتمال تلخ بودنش کمتر است.
بادمجان از خوراکيهاي خوشمزه و پرطرفدار است که خواص بسياري دارد، مثل: کاهش استرس، کمک به کاهش وزن، بهبود سلامت قلب و عروق، تقويت استخوانها و جلوگيري از پوکي استخوان، کاهش علائم کمخوني، محافظت از دستگاه گوارش، کنترل ديابت، محافظت از نوزادان در برابر نقصهاي مادرزادي و حتي جلوگيري از سرطان.
براي خريدن بادمجان به ياد داشته باشيد که بادمجان قلمي و تازه، احتمال تلخ بودنش کمتر است. همچنين آنهايي که دانههاي ريز و همرنگ گوشت بادمجان دارند شيرين هستند و بادمجاني که دانههاي تيره و بزرگ دارد، احتمال دارد تلخ باشد.
بادمجانها را پوست بگيريد و در کاسهاي پر از آب بگذاريد. 2 تا 3 قاشق آبليمو به آن اضافه کنيد و بگذاريد براي 10 تا 15 دقيقه بماند. سپس آنها را از کاسه بيرون آوريد، فشار دهيد تا آب اضافيشان کم شود. حالا بدون تلخي آماده هستند تا از آنها در غذا استفاده کنيد.
به بادمجانهاي پوست کندهشده نمک بپاشيد و بگذاريد 30 دقيقه بمانند. بعد با آب بشوييد و بگذاريد کاملا “خشک شوند.
تخم بادمجان را از گوشت آن جدا کنيد تا تلخي آن از بين برود. بعد در پخت غذا از آن استفاده کنيد.
بادمجانها را بشوييد، پوست بگيريد و حدود 4 تا 5 ساعت داخل فريزر بگذاريد تا يخ بزنند. سپس آنها را از فريزر خارج کنيد، بگذاريد تا يخشان آب شود و با فشار دادن، آب اضافيشان را بگيريد. سپس در غذا استفاده کنيد.
بيشتر بخوانيد :
درباره این سایت